sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Ten Beukeboom 13
    9400 Ninove
  • 054319721
  • Website

Dorsoo

Waarom is Dorsoo de beste keuze voor jou?

Dorsoo, slapen zonder rugpijn. Onze adviseurs staan u met plezier bij in uw zoektocht naar het beste bed. Zij bieden vrijblijvend hun expertise aan om de perfecte lattenbodem en matras te vinden die u zullen helpen bij uw rugklachten en slaapproblemen.

Meer over Dorsoo:

Wij zijn een Belgische fabrikant van unieke slaapsystemen met een eigen winkelnetwerk. Dorsoo beheert de volledige ketting van productie tot levering met een team van enthousiaste medewerkers. Onze missie bestaat erin iedereen, en in het bijzonder mensen met rugklachten, een optimale nachtrust te bezorgen.

Wat kan Dorsoo je bieden?

Dorsoo biedt de keuze tussen een volledig slaapsysteem of enkel een matras. Het Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem: de unieke combinatie van een hydraulische lattenbodem en een meebewegende matras zorgt voor actieve ondersteuning in elke slaaphouding. De Dorsoo COMFORT-matras is de ideale matras voor wie al een goed ondersteunende lattenbodem heeft. Daarnaast biedt Dorsoo heel wat mogelijkheden om het slaapcomfort te optimaliseren: van bedkaders en slaapkamermeubilair tot hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen.

Dorsoo heeft verkooppunten in Aartselaar, Deinze, Geel, Gooik, Leuven, Ninove, Oostende, Roeselare en Sint-Niklaas. Voor slaapaccessoires kan u ook terecht op onze webshop (shop.dorsoo.be).Dorsoo in het kort

Assortiment

  • bedden

Soort meubilair

  • Woonmeubilair

Diensten

  • Verkoop van nieuw meubilair