Dorsoo Sint-Niklaas


Kapelstraat 127 9100 Sint-Niklaas
03 369 41 31 Klik om te bellen

Over Dorsoo Sint-Niklaas

Waarom is Dorsoo de beste keuze voor u?

Dorsoo, slapen zonder rugpijn. Onze adviseurs staan u met plezier bij in uw zoektocht naar het beste bed. Zij bieden vrijblijvend hun expertise aan om de perfecte lattenbodem en matras te vinden die u zullen helpen bij uw rugklachten en slaapproblemen.

Meer over Dorsoo:

Wij zijn een Belgische fabrikant van unieke slaapsystemen met een eigen winkelnetwerk. Dorsoo beheert de volledige ketting van productie tot levering met een team van enthousiaste medewerkers. Onze missie bestaat erin iedereen, en in het bijzonder mensen met rugklachten, een optimale nachtrust te bezorgen.

Wat kan Dorsoo u bieden?

Dorsoo biedt de keuze tussen een volledig slaapsysteem of enkel een matras. Het Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem: de unieke combinatie van een hydraulische lattenbodem en een meebewegende matras zorgt voor actieve ondersteuning in elke slaaphouding. De Dorsoo COMFORT-matras is de ideale matras voor wie al een goed ondersteunende lattenbodem heeft. Daarnaast biedt Dorsoo heel wat mogelijkheden om het slaapcomfort te optimaliseren: van bedkaders en slaapkamermeubilair tot ergonomische hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen, warmtekussens en positioneringskussens.

Voor meer info kan u terecht op onze website of in een van onze adviespunten.

Dorsoo heeft advieswinkels in Aartselaar, Deinze, Geel, Gooik, Ninove, Oostende, Roeselare en Sint-Niklaas. Voor slaapaccessoires kan u ook terecht op onze webshop.