't Stoelendepet Leuven


Kapucijnenvoer 4 3000 Leuven
016/843.844 Klik om te bellen

Over 't Stoelendepet Leuven

’t Stoelendepot is een trendy interieurzaak, gespecialiseerd in eigentijdse stoelen, krukken en tafels voor ieders budget.

Verwacht bij ons geen grote toonzaal van enkele honderden vierkante meters. Onze zaak is eerder een boetiek met hééél veel keuze. Wij hebben meer dan 200 verschillende stoelen en krukken in onze winkel, die op hun beurt in verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk zijn. De meeste stoelen op onze website kan je bij ons in het echt zien en uitproberen.

Het Stoelendepot staat voor een uitgebreid assortiment van hedendaagse stoelen en tafels voor zowel professioneel als particulier gebruik. Wij bieden een ruime keuze in trendy stoelen, krukken, klapstoeltjes, wachtzaalstoelen, … evenals tafels van klassiek tot ultra modern.

Aangezien we aan ieders wens willen tegemoet komen, bieden we stoelen & krukken aan in verschillende prijsklassen van 50 tot 500 ?.

Kwaliteit, persoonlijkheid en service zijn de drie peilers waarop ’t Stoelendepot steunt en die we hoog in het vaandel dragen.

't Stoelendepet Leuven in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Stoelen
Tafels

Soort meubilair

Woonmeubilair

Onze locatie

Logo 't Stoelendepet Leuven

't Stoelendepet Leuven

't Stoelendepet Leuven


Kapucijnenvoer 4 3000 Leuven
016/843.844 Klik om te bellen